Научете повече за нас

Повече за ДЕЛТЕХ: информация, услуги, поръчка и доставка.

Повече за нас

Фирма Делтех е създадена през 2016 година. Това е новото лице на производителя на заваръчни апарати с марка DEL. Наложили сме се като успешна марка в продължение на много години. Предлаганите от нас машини се отличават с високо качество. Вградени са множество допълнителни функции и модули, които значително улесняват процеса на заваряване както и самата работа с машините

Ние предлагаме, инверторни заваръчни апарати, телоподаващи, машини за плазмено рязане, аргонови апарати, а също така и консумативи на конкурентни цени.

Фирмата извършва ремонт, сервиз и обслужване на всякакъв тип заваръчна техника.

За да направите поръчка, може да се свържете с нас по имейл deltech@abv.bg или телефони 0898 525 179 и 0883383773, или да ни пишете на контактната форма.

Доставката се извършва с фирма Еконт. Доставката е за сметка на купувача по тарифата на куриерската фирма. Поръчките се приемат до края на работния ден и се изпълняват в същия или следващия, в зависимост от наличността на продуктите. Възможно е получаване в офиса на фирмата, но затова е необходимо уточняване за час и ден.

Свържете се с нас

Защо да
работите с нас?

Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия апарат за вашите нужни, като най-подходящият не винаги означава най-скъпият.

Винаги се стремим да избираме и проверяваме съставните частите на нашите апарати, така че спокойно да гарантираме за тяхното качество и надежност.

Постоянно разработваме и добавяме нови режими и функции, за да улесним работата и подобрим качеството в процеса на заваряване.

И не на последно място се стремим всеки наш клиент да остане доволен. Когато клиентът е доволен и ние сме удоволетворени от това, което правим и продължаваме да се развиваме и надграждаме върху нашите продукти.

Към контакти

Делтех извършва сервиз
на следните марки продукти

Делтех извършва сервиз на всички видове и модели заваръчни апарати. Всеки ремонт се извършва след направена първоначална диагностика и съгласувана цена с клиента.