КАТЕГОРИИ

Управител: Йордан Йорданов 0898 525 179
Конструктор: Радослав Диманов 0883 383 773
e-mail: office@deltech.bg

 
 (2Gas Mixer) Смесител за газ


Описание:

2GaS Mixer – Е смесител, предназначен за смесване на два газа и получаване на трети. Ако имате бутилка с аргон (Ar) и бутилка с въглероден диоксид (CO2), може лесно да получите смес коргон (80%Ar и 20%CO2). По този начин не се налага закупуването на трета бутилка, която съдържа тази смес. Използването на газ коргон, при МИГ/МАГ заваряване, допринася за много по-добра работа на машината и значително намалява пръските на метал, получили се по време на заваряване. Като за прецизна настройка за ниското процентно съдържание на единия от газовете, се използва разходомери с 10 пъти по- голяма точност от този на основния газ.

Доста често се случва процентното съдържание на двата газа в бутилката да бъде различно, при различните газови доставчици и съответно последствие да има и разлика в заваръчният процес. Затова, чрез този смесител, Вие сами може да определите процентното съдържание на единият и другият газ. Като всеки път може да го правите еднакъв. Необходимо е само свързването от редуцир вентилите на двата газа, които искаме да смесим, към двата щуцера (inAr) и (inCO2), на задният панел на смесителя. Смесеният газ излиза на щуцер (MIX). Като настройката на процентното му съдържание става чрез регулиране на разходомери, поставени на предният панел на смесителя. Ако използвате смесителят за регулиране само на един газ не е необходимо затварянето на втория вход. Смесителят има защита от връщане на изходното налягане към входа.

Смесителя е компактен и лесен за работа, без никаква необходимост от последващо обслужване. Габаритни му размери 245х131х145

Ценa 360 лв (без ДДС 300лв)


Документи:

Цена: 360 лв.
 Всички продукти в категорията
(3Gas Mixer) Смесител за газ
Цена: 440 лв.
(2Gas Mixer) Смесител за газ
Цена: 360 лв.