4 / 4
 КАТЕГОРИИ

Управител: Йордан Йорданов 0898 525 179
Конструктор: Радослав Диманов 0883 383 773
e-mail: office@deltech.bg

 
 (3Gas Mixer) Смесител за газ


Описание:

3GaS Mixer – Е смесител, предназначен за смесване на два или три газа. Ако имате бутилка с аргон (Ar) и бутилка с въглероден диоксид (CO2), може лесно да получите смес коргон (80%Ar и 20%CO2). Използването на газ коргон, при МИГ/МАГ заваряване, допринася за много по-добра работа на машината и значително намалява пръските на метал, получили се по време на заваряване.

Като за прецизна настройка за ниското процентно съдържание на два от газовете, се използва разходомери с 10 и 100 пъти по- голяма точност от този за високото. По този начин смесителят може да бъде използван и за смесване на газ за заваряване на неръждаема стомана. А именно (98% Аr и 2%О2) или (98% Аr и 2%CО2). Чрез използването на смесителят не се налага закупуването на трета бутилка, която съдържа смес от газове.

Доста често се случва процентното съдържание на двата газа в бутилката да бъде различно, при различните газови доставчици и съответно последствие да има и разлика в заваръчният процес. Затова, чрез този смесител, Вие сами може да определите процентното съдържание на входящите газове. Като всеки път може да го правите еднакъв. Необходимо е само свързването от редуцир вентилите на газовете, които искаме да смесим, към двата щуцера (inAr) , (inCO2) или (inO2), на задният панел на смесителя. Смесеният газ излиза на щуцер (MIX). Като настройката на процентното му съдържание става чрез регулиране на разходомери, поставени на предният панел на смесителя. Ако използвате смесителят за смесване само на два газа не е необходимо затварянето на третия вход. Смесителят има защита от връщане на изходното налягане към входа.

Смесителя е компактен и лесен за работа, без никаква необходимост от последващо обслужване. Габаритни му размери 245х131х145

Ценa 440 лв (без ДДС 367лв)


Документи:

Цена: 440 лв.
 Всички продукти в категорията
(3Gas Mixer) Смесител за газ
Цена: 440 лв.
(2Gas Mixer) Смесител за газ
Цена: 360 лв.
'